Haladás

2015.03.12. 11:42

Kérdéses Rocchi szombati játéka

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás 37 éves csatára, Tommaso Rocchi még nem épült fel teljesen részleges bokaszalag-szakadásából.

Unger Tamás

Kedden visszatért Rómából Tommaso Rocchi. A Haladás olasz támadója február 18-án szenvedett részleges bokaszalag-szakadást, majd otthon gyógyult, kedden érkezett vissza. A Lazio egykori kapitánya még nem épült fel teljesen, egyelőre nem dőlt el, játszhat-e szombaton a Debrecen ellen.

- Ultrahanggal, lézerrel kezeltek Rómában, majd víz alatti bokaerősítő gyakorlatokat végeztem - mondta Tommaso Rocchi. - Aztán tornateremben készültem, és - igaz csak lassan - futottam is. A héten érkeztem vissza, ám még nem tudtam edzeni a többiekkel - egyelőre kímélnem kell a bokámat. Az orvosi diagnózis szerint szombaton még nem játszhatnék - ám addig még van egy kis idő, meglátjuk hogy alakulnak a dolgok. Én szeretnék futballozni. Ami a csapat szereplését illeti, láttam a Diósgyőr és a Pécs elleni meccsek összefoglalóját. Ebből azt szűrtem le, hogy javult a játékunk, a Diósgyőr ellen többet érdemeltünk volna egy pontnál. Pécsett pedig korán kaptunk gólt, ám megvoltak a lehetőségeink a fordításra, de nem koncentráltunk eléggé a kapu előtt.  Mindenesetre most már minden egyes meccs döntő lesz. A Debrecen ellen nagy szükségünk van a pontokra, maximális odafigyeléssel, koncentrációval kell futballoznunk, úgy, hogy emelt fővel jöhessünk le a pályáról: igen, mindent kiadtunk magunkból.

Kérdéses Rocchi szombati játéka. Fotó: Unger Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!