Haladás

2015.05.02. 19:38

Kuttor Attila és Artner Tamás nyilatkozata

Kuttor Attila a Haladás, és Artner Tamás a Dunaújváros edzője a sajtótájékoztatón értékelte a mérkőzést.

haladas.hu

Kuttor Attila: - Gratulálok a Dunaújvárosnak, jobban futballozott, mint mi. A párharcokat rendre elveszítettük, ez döntőnek bizonyult. Nekünk abból kell erőt merítenünk, ahogy 0-3 után játszottunk. Kigondoltunk egy játékrendszert, ami sajnos nem működött - ebben én is hibás vagyok. Ahogy említettem, csak 0-3 után futballoztunk jobban, ekkor voltak értékes dolgai a csapatnak.

Artner Tamás: - Először is köszönöm a szombathelyi szurkolók fogadtatását, és a meccs utáni ünneplését, életem egyik legszebb pillanata volt. Már az előző két bajnokin is bent volt a csapatban ez a teljesítmény, de különböző okok miatt nem jött ki. Az elmúlt hat hétben nagyon jól dolgozott a csapat, büszke vagyok rájuk. Nagyon készültünk a Haladásra, tudtuk mit fog játszani, amit felépítettünk, működött. Tudtuk, hol vannak a gyenge pontjaik, és kikapcsoltuk a játékból két éküket, lezártuk a széleket. Emellett jó periódusban szereztük góljainkat. Köszönöm a hazai közönségnek, hogy nem felejtették el az elmúlt öt évet, és azt a 16 évet, amit az utánpótlásban töltöttem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!