Haladás

2016.01.30. 09:16

Műtét után a Haladás védője

Atroszkópiás műtéttel nyitották fel Fehér Zoltán térdét, porckopást állapítottak meg.

Pum András

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Szombathelyi Swietelsky-Haladás rutinos futballistája, Fehér Zoltán még az őszről áthúzódó térdsérülése miatt nem edzhetett a többiekkel, a pulai és a beleki edzőtábort is kihagyta. Ráadásul év elején egy sima utcai séta közben szúró fájdalmat érzett jobb térdében. Miután ez így már tényleg sok volt a "jóból", Fehér úgy döntött, tüzetesen utánajár, mi lehet a probléma.

- Múlt hétfőn atroszkópiás műtétettel felnyitották a térdemet,  Abkarovits doktor úr megvizsgált, majd miután porckopást észlelt, a porcnövekedést elősegítő anyagot fecskendezett be - tudtuk meg Fehér Zoltántól. - Két nap múlva, szerdán jöhettem haza, és az első napokban fel sem kelhettem, de most már -  miután maximum 20 kilogrammig terhelhetem a térdemet - mankózok. Egy darabig még a mankó lesz a társam, aztán reményeim szerint hamarosan eldobhatom és elkezdhetem a rehabilitációt, úszhatok, biciklizhetek. Egyelőre nem tudom mikor edzhetek, az a legfontosabb, hogy hétről-hétre javuljon a térdem.

Fehér Zoltán reméli, hamarosan újra Hali-mezt húzhat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!