Haladás

2016.01.13. 18:16

Többhetes pihenő vár a Haladás hátvédjére

Porckopása van a jobb térdében Fehér Zoltánnak a Haladás védőjének. A rutinos futballistán atroszkópos műtétet hajtanak végre.

Pum András

Korábban beszámoltunk róla, hogy a zöld-fehérek több poszton is bevethető 34 éves játékosa, Fehér Zoltán utcai séta közben hirtelen szúró fájdalmat érzett az egyébként is sérült jobb térdében. Nos, Fehér a napokban MR-vizsgálaton vett részt, melynek eredményét megmutatta a neves székesfehérvári sportorvosnak, dr. Abkarovits Gézának.

- A doktor úr azt mondta, az MR-vizsgálat alapján ízületi porckopás van a jobb térdemben, emiatt szúrt - mondta Fehér Zoltán. - Egyébként eddig is tudtam, hogy van némi porckopásom, a doktor úr azt javasolta, hogy atroszkópos műtéttel tisztítsuk ki. Úgyhogy pénteken ismét elutazom Székesfehérvárra, hogy megbeszéljük a műtét időpontját. Szeretnék mihamarabb túl lenni rajta, hogy aztán 10-12 nap teljes pihenőt követően elkezdjem a rehabilitációt. Azt most még nem tudom megmondani, mikor edzhetek és játszhatom ismét. Nem tudom örüljek-e vagy sem az eredmények, abból a szempontból jó, hogy végre tudom mi bajom és mi a megoldás. Tavaly rengeteget voltam sérült, ami lelkileg borzasztóan megviselt - most sem vagyok sokkal jobban. Rettentően idegesít, hogy nem futballozhatok. Ami a korábbi térdsérülésemet illeti, miután úgyis fel fel kell nyitni a térdemet, legalább azt is szemügyre vehetik.

Fehér Zoltán visszatérésére még várni kell

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!