Haladás

2017.03.21. 17:31

Három meccsre tiltották el Halmosi Pétert

Eltiltása miatt három bajnokit kénytelen kihagyni a Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapatának kapitánya, Halmosi Péter.

Pum András

Az NB I. 20. fordulójában lejátszott Vasas FC–Szombathelyi Swietelsky-Haladás (2-3) találkozó 91. percében köpésért, egyből piros lappal kiállította Halmosi Pétert a találkozó játékvezetője, Berke Balázs. A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén Halmosit három bajnoki mérkőzésre eltiltotta. Aki így az április 1-jei hazai Mezőkövesd-Zsóry, az április 9-i szintén soproni, Budapest Honvéd elleni, valamint az április 13-i MTK elleni idegenbeli bajnokin nem futballozhat. Legközelebb tehát április 15-én, a Diósgyőri VTK ellen, Sopronban léphet pályára a 35-szörös válogatott futballista.

Tóth Miklóstól, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás ügyvezető igazgatójától megtudtuk, a klub is elmarasztalja a futballistát. Ez pénzbüntetést jelent, amelynek mértéke nem publikus.

 

A zöld-fehérekkel kapcsolatos hír, hogy Mészöly Géza legénysége a Portugália–Magyarország világbajnoki selejtező miatti bajnoki szünetet kihasználva pénteken 11 órakor az NB II-es Sopron vendégeként edzőmeccset vív.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!