Haladás

2014.05.19. 09:04

A Fradi támadója a Hali-stadiont gyalázta

Julian Jenner az Instagram nevű közösségi portálon tette közzé mondandóját. Nem csak a stadion, a Hali-szurkolók is kaptak.

haladas.hu

Indulatoktól sem mentes 90 percet hozott a vasárnap délutáni Szombathelyi Haladás-FTC (0-1) bajnoki. Volt kakaskodás, lökdösődés, mutogatás - emellett szerencsére remek hangulat, izgalmas, olykor színvonalas játék, rengeteg helyzet, kapusbravúrok.

Az FTC holland légiósa, Julian Jenner is borzasztóan örült, hogy a Fradi hosszú idő után győzött Szombathelyen, az Instagram közösségi oldalon meg is osztotta gondolatait rajongóival. Bár ne tette volna...

Íme Jenner üzenete.

"Yeah yeah 3 points!!! Afther 10 years we win in this shit holl of haladas!!! 0-1 diallo..proud on my team leo diallo let them go suck them self with this monkey sound!! Proud on u my boys!!!csak a fradi!!" - írta angolul Jenner.

Magyarra fordítva:

"Igen, igen, három pont! 10 év után nyertünk a Haladás szarfészkében (szar pályáján, stb.), 0-1 Diallo..büszke vagyok a fiúkra. Leo, Diallo elérte, hogy leszo....tták magukat a majomhangon huhogók! Büszke vagyok a fiúkra! csak a Fradi!"

Julian Jenner (balról) a pályán sem volt túl nyugodt. Fotó: Unger Tamás

Most írjuk azt, hogy bölcsebben tette volna, ha hallgat? Esetleg: a stílus maga az ember?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!