Haladás

2014.07.30. 11:42

Kérdéses a próbajátékosok jövője

Az ukrán Jefremov, a francia-algériai Arrache és a román Onicas sorsa sem dőlt még el.

haladas.hu

Az utóbbi hetekben több próbajátékos is megfordult a Haladásnál, ám a legtöbben hamar tovább is álltak, miután kiderült, nem jelentenének erősítést a csapat számára.

Három futballista sorsa viszont még nem dőlt el.

A 21 éves ukrán védekező középpályás Andriy Jefremov, a szintén ezen a poszton otthonos 24 esztendős román Mihai Onicas (ő jelenleg is a Rohonci úton készül) és a 32 éves francia-algériai bal oldali támadó Salim M"Hamed Arrache úgymond még "képben van".

Jefremovra igényt tartana Artner Tamás, vele kapcsolatban viszont egyelőre nem derült ki, kell-e esetleg bármennyi nevelési díjat, vagy más juttatást fizetni jelenlegi, esetleg volt klubjának. Ez ugyanis adott esetben nem lenne olcsó mulatság. Az ukrán fiú szorgalmasan küldi az ezekkel kapcsolatos papírokat, jelenleg ezt tanulmányozzák a vezetők.

Arrache jól érezte magát Szombathelyen, szívesen is futballozna a Haladásban, folynak a tárgyalások a menedzserével. Artner Tamás korábban úgy nyilatkozott, az egykori 13-szoros algériai válogatott támadó nincs a legjobb fizikai állapotban, viszont látható, hogy tud futballozni, így szüksége lenne rá.

Ami Onicast illeti, ő egyelőre három edzésen van túl, a szerda délutáni tréningen egymás közötti futball is szerepel a programban, ezt követően valamivel okosabb lesz a szakmai stáb.

A korábbi román utánpótlás-válogatott Onicas legutóbb a Steaua Bukarest második csapatában játszott. Fotó: prosport.ro

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!