Haladás

2014.04.29. 10:48

Magasan van a léc?

Az NB III. Bakony-csoportjának 25. forduló a Haladás II. 4-1-re kikapott Dorogon. Kuttor Attila edző elgondolkoztató dolgokat nyilatkozott.

Vas Népe

Dorog–Szombathelyi Haladás II. 4-1 (3-0). – Dorog, 500 néző, vezette: Dolnegó.

Haladás II.: Gyürü – Gabura (Németh Á.), Koronczai, Havasi, Milkó – Győrffy, Vincze, Tihanyi – Grabant P., Vlasics (Hoós), Grabant B. Edzők: Tóth László, Kuttor Attila.

Az első félidőben megszeppent benyomást keltettek a szombathelyiek. A vendégek a biztonságot tartották szem előtt, az előrejátékuk szinte értékelhetetlen volt. Ugyanakkor hátul óriási egyéni hibákból három gólt is kaptak az első 45 percben – ezzel el is dőlt a találkozó. A vasiak nem bírtak a rutinos Schultz-Sitku duóval. Szünet után egy támadóbb szellemű vasi alakulat lépett pályára, amely többet birtokolta a labdát ellenfelénél, ekkor már volt tartásuk a zöld-fehéreknek, ezt a félidőt sikerült döntetlenre hozniuk. Igaz, ebben a játékrészben is jó pár helyzetet kialakítottak a dorogiak. Első félidei teljesítménye alapján teljesen megérdemelten nyert a Dorog. Gólszerzők: Schultz 2 (26., 59.), Skita (12.), Sitku 38., illetve Tihanyi (87.). Kiállítva: Fluxa (Dorog, 77.).

Kuttor Attila: – Az első félidőben stabil játékot próbáltunk játszani, ez azonban csődött mondott. A Dorog ugyanis valamennyi veszélyes akcióját góllal fejezte be. Szünet után a becsületünkért futballoztunk, ez hellyel-közzel sikerült is. Úgy látszik, néhány játékosuknak az NB III-as szereplés is problémát okoz.

További eredmények: Csákvár–Győri ETO II. 4-2, Újbuda–Nagyatád 0-0, Tököl–Balatonfüred 0-4, Budaörs–Csepel 4-1, BKV Előre–Andráshida 1-1, Diósd–Veszprém 2-2, Körmend-Mosonmagyaróvár 0-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!