Haladás

2015.05.26. 10:22

Már 500 forintért Hali-meccsre!

Megvásárolhatóak a belépők a szombaton 19 órakor kezdődő Haladás-Puskás Akadémia mérkőzésre. A jegyek harmadáron kaphatóak!

haladas.hu

Már megvásárolhatóak a belépők a szombaton 19 órakor kezdődő Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Puskás Akadémia mérkőzésre - ezen a találkozón múlik a Hali NB I-es tagsága!

A klubvezetés a meccsre jelentősen csökkentette a belépők árait. A tribün normál esetben 3000, a kanyar, álló, korzó pedig 1400 forintot kóstál.

Ám most a a Puskás Akadémia ellen a tribünre egységesen 1000 forint, a korzó, kanyar, álló lelátóra egységesen 500 forint a jegy. A családi szektorba (2 felnőtt, 2 gyermek) 2400 forintba kerül a belépő.

Emellett aki a héten vált klubkártyát, nem kell fizetnie érte - egyébként 500 forint a a kártya előállítási díja.

JEGYELŐVÉTEL

Legea-Haladás Ajándékbolt (Szhely, Kossuth Lajos utca 20.)

kedd-péntek: 10-16

szombat: 9.30-11-30

Az üzletben klubkártyát is lehet váltani

Online

meccsjegy.mlsz.hu - PIN kód a vásárló születési hónapjának és napjának számai!

Szombaton 15 órakor nyitnak a Rohonci úti pénztárak, az 5-ös és 6-os kasszában klubkártyát is lehet váltani.

Aki a Nyíregyháza elleni meccsre vett jegyet, természetesen azzal a belépővel bejöhet a Puskás Akadémia elleni bajnokira is!

Parkolás

A HVSE sporttelepén, Bartók Béla körút felőli bejárattal üzemel a gépkocsi parkoló a mérkőzések idején, ezért kérjük a szurkolókat, hogy vegyék igénybe a gépkocsi parkolót, ne zavarják a környéken élőket szabálytalan parkolással.

A PARKOLÓ INGYENESEN HASZNÁLHATÓ!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!