Közlemény

2020.06.23. 11:04

Július 1-jétől újra fizetni kell a parkolásért Vas megyében is

A veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény alapján a földfelszíni várakozási területek járművel történő várakozási célú használata 2020. július 1-től csak díjfizetéssel lehetséges.

vaol.hu

Az egyik leggyakoribb hiba, ha elgépeljük a rendszámot. Ezért is fontos a válaszüzenet ellenőrzése

Fotó: Unger Tamás

Fontos tudni, hogy a díjmentes időszak megszűnte utáni időponttól a rendelet hatályba lépését megelőzően megvásárolt övezeti parkolóbérletek érvényessége ideje a díjmentes időtartam hosszával automatikusan meghosszabbításra kerül.

A Parkolási csoport ügyfélszolgálati irodája 2020.06.29-től a megszokott nyitvatartási rend szerint tart nyitva. A személyes ügyfélfogadás mellett továbbra is az ügyfelek rendelkezésére állnak a megszokott elérhetőségeken e-mailben és telefonon egyaránt.

Amennyiben elkerülhetetlen, hogy személyesen keressék fel az irodát, szükséges az alábbi szabályok betartása:

- az ügyfélszolgálati irodában egy időben maximum két fő ügyfél tartózkodhat,

- kötelező a maszk viselése, vagy a száj és az orr eltakarása,

- belépés után a kézfertőtlenítés kötelező, ehhez ügyfelek igénybe vehetik az ügyféltérben kihelyezett alkoholos kézfertőtlenítő készüléket,

- a fizikai kontaktus kerülendő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!