Igaz barátság

2017.11.28. 13:46

Sanyi és Clyde története

Míg Torghelle a labdát, kutyája az őzeket kergeti.

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Czeglédi Zsolt

Torghelle Sándor, az MTK korábbi válogatott csatára, nem csak a pályán igyekszik kihozni magából a maximumot – olvasható a Bors honlapján.

A család kedvencéval, az ötéves bullmasztiff Clyde-dal is igyekszik minél több időt eltölteni, és a kutyának is szüksége van a gazdi odafigyelésére.

– Egy kutya nem azért van, hogy bevigyük a lakásba és csak úgy legyen, odafigyelést és szeretetet igényel. Éppen ezért minden nap elviszem sétálni, ez meccsnapokon sincs másként – mesélte Torghelle. – Nem mondanám, hogy a közös séta kabala számomra, sokkal inkább megszokás, hiszen mind a kettőnknek szüksége van rá.

A focistának nem is kell messze menni, hiszen egy erdő közelében laknak, így amíg „Air Sanyi” – ahogy sok szurkolója szólítja – elhessegeti a gondolatokat, és csak a meccsre koncentrál, addig Clyde kutya nyugodtan kergetheti a vadakat.

– Igazán akkor áll készen az ember a találkozóra, ha már a pályán van. De az egész hét a felkészülésről szól – folytatta. – Clyde egyébként egészen kicsi kora óta a családunk tagja, velünk nőtt fel. A párom szeretett volna bullmasztiff kiskutyát, ezért esett rá a választásunk. Nyugodt, nagyon szeretni való eb, ez a fajta bárkinek őszintén ajánlható.

Borítókép: Torghelle Sándor, az MTK játékosa (elöl) és a debreceni Ferenczi János a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójában játszott Debreceni VSC – MTK Budapest mérkőzésen.

MTI Fotó / Czeglédi Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában