jótékonykodik is

2020.01.01. 11:53

Koncerttel ünnepli ötvenedik születésnapját László Boldizsár

Dzsessz és szving muzsika szólal meg január 6-án, Boldizsár-napon az Erkel Színházban.

Budapest, 2018. március 21. László Boldizsár könnyűzenei és operaénekes, tenor, az 1994-ben alapított Cotton Club Singers együttes tagja, majd tizenöt évig vezetője a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban az egykori Cotton Club Singers vokálegyüttest idézték meg a meghívott vendégek. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Forrás: MTVA Fotó

Fotó: Zih Zsolt

Az esten Tony Bennett, Frank Sinatra, Tom Jones és Máté Péter slágerei szólalnak meg Rálik Szilvia, Szekeres Adrienn, Schell Judit, Nánási Helga és a Budapest Jazz Orchestra közreműködésével.

A dalok magyar nyelvű átiratait Vámos Miklós, Éger László és Móri Szilárd kifejezetten erre a koncertre készíti – közölték a szervezők.

A koncerthez kapcsolódva jótékonysági kampány indul a Heim Pál Gyermekkórház javára.

Borítókép: László Boldizsár könnyűzenei és operaénekes, tenor, az 1994-ben alapított Cotton Club Singers együttes tagja, majd tizenöt évig vezetője a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén 2018. március 21-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában