mi lehet vele

2020.11.13. 16:15

Csak nincs valami baj? Eltűnt Majka, aggódnak a rajongók

Nem jelentkezett be, pedig megígérte. A rajongóknak azonnal feltűnt a rapper hiánya.

Budapest, 2016. november 23. Majoros Péter, mûvésznevén Majka, mûsorvezetõ, rapper, dalszövegíró a WIWE elnevezésû orvostechnológiai (diagnosztikai) eszköz használója a készülék bemutatóján, a gyártó és forgalmazó Sanatmetal Kft. sajtótájékoztatóján a Magyar Tudományos Akadémián 2016. november 23-án. A magyar találmány az EKG görbét mérve figyelmeztet a pitvari fibrilláció következtében kialakuló stroke és a hirtelen szívmegállás kockázatára. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Forrás: MTI / Szigetváry Zsolt

Fotó: Szigetváry Zsolt

Majka a hét elején, az interneten jelentette be, hogy elkapta a koronavírust. Akkor megígérte, amíg nem gyógyul meg, mindennap tájékoztatja majd a rajongóit állapotáról.

Egészen néhány napig meg is tette, minden este bejelentkezett a YouTube-csatornáján.

Még akkor is élőzött, amikor kórházba került, és elárulta: kétoldali tüdőgyulladása van, oxigénmaszkot kapott és szteroidos gyógyszerekkel kezelik.

De vajon mi történt vele? Az utolsó, szerda esti videóból aztán kiderült, hogy Majkát hazaengedték az orvosok, de hétfőn vissza kell mennie egy újabb mellkas CT-re.

Ebben a videóban Majka többször elmondta, hogy bár otthon van, rövidre fogja a szövegelést, mert a betegség miatt nagyon fáradtnak érzi magát. Nem akart mást, csak aludni, hogy kipihenje magát.

Tehát korántsem gyógyult még meg, a rapper, így érthető, hogy a csütörtökön elmaradt bejelentkezés sokaknak feltűnt. A rajongók aggódnak és remélik, hogy nincs nagyobb baj, nem lett rosszabb kedvencük állapota.

 

Borítókép: Majka 2016. november 23-án egy sajtótájékoztatón

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!