házasság hete

2021.02.10. 16:20

Bárdosi Sanyi felesége máig emlegeti, amit az oltárnál tett a birkózó (videó)

A házasság a XXI. században sem idejétmúlt intézmény – idén is erre hívják fel a figyelmet a Házasság hete rendezvényei. Bárdosi Sanyiéknak 9 éve működik jól a házasságuk, azt mondják, az a titkuk, hogy ketten együtt semmitől nem félnek.

Forrás: Bors

A Házasság Hete Mozgalom több mint két évtizede indult az Egyesült Királyságból, amelyhez Magyarország az elsők között csatlakozott. A már több mint húsz országban jelen lévő mozgalom célja, hogy felhívja a figyelmet a házasság szépségeire, fontosságára, valamint segítséget nyújtson a házasságra készülőknek vagy a párkapcsolati problémákkal szembesülőknek.

A Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft., a február 5-től Valentin napig tartó időszakban tematikus tartalmakkal, exkluzív interjúkkal, blogokkal, vlogokkal, videóüzenetekkel és Facebook nyereményjátékkal várja az olvasókat a csalad.hu közösségi oldalán.

A legfontosabb üzenetük, hogy a házasság a XXI. században sem idejétmúlt intézmény, sokkal inkább a személyes kiteljesedés útja, a párkapcsolat minőségi szintváltása, a felelősségteljes szerelem és a feltétlen bizalom megtapasztalásának életre szóló, nagy kalandja.

A házaspár örömmel vállalta, hogy elmondják, nekik mit jelent a házasságuk
Fotó: Bors

 

Ezzel Bárdosi Sándor, olimpiai ezüstérmes birkózó és felesége, Bárdosi Ildikó is egyetért. Kilenc éve élnek házasságban és azt vallják, hogy életük legjobb döntése volt, hogy egybekeltek. Mindketten

állítják, a házasság nem csak egy hivatalos formaság volt számukra, megváltoztatta a jövőről alkotott képüket és az egymásba vetett hitüket is. Úgy érzik, ezzel indult el az igazi életük és bármikor újra igent mondanának egymásra.

„Kívülről úgy nézhet ki, hogy a mi kapcsolatunk egy idilli valami és Istentől való és soha semmi gond és ez egy tál eper. Pedig nem, rohadtul nem egy tál eper – mindig vannak súrlódások, problémák – mondja Bárdosi Sándor. – Akarni kell azt, hogy ez a dolog működjön, dolgozni kell érte és rajta, lemondani, megalkudni ahhoz, hogy jól működjön, hogy végül úgy nézzen ki, mint nálunk és ezt büszkén mondom.”

„Szerintem azért van még mindig életben a mi házasságunk, mert nem félünk együtt új dolgokat bevállalni, elkezdeni – mondta Bárdosi Ildikó . – Csináljuk: ha gyerek, ha kutya, ha macska, ha vállalkozás, valahogy ketten együtt semmitől nem félünk.”

 

 

A csalad.hu Facebook oldalán a személyes megnyilatkozások, szakértői interjúk és cikkek színes és értékes tartalmat ígérnek azok számára is, akik házasságban élnek, és azoknak is, akik még előtte állnak életük nagy döntésének.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában