Bulvár-celeb

2021.04.18. 10:50

Rá sem ismerni Gregor Bernadettre – Mi történt vele?

Gregor Bernadett most úgy érzi, kicserélték.

Budapest, 2019. október 9. Gregor Bernadett, Cecile szerepében Herczeg Ferenc Kék róka címû regényébõl készült színmû próbáján a budapesti Újszínházban 2019. október 9-én. A darabot Csiszár Imre rendezésében október 11-én mutatják be. MTI/Soós Lajos

Forrás: MTI / Soós Lajos

Fotó: Soós Lajos

A gyönyörű színésznő szinte elképzelhetetlen volt hosszú sötét fürtjei nélkül, de most a változtatás mellett döntött.

Az jár a fejemben, hány hónap vagy hét tépelődés előzte meg ezt a döntést... Mert belülről már rég nem éreztem magaménak a hosszú hajat, aminek korábban az erőmet, a női kisugárzásomat tulajdonítottam... ez egy lelki folyamat kivetülése, valaminek – egy korszaknak -.a vége – írta fotója mellé Gregor.

Olyan szinten voltam rákattanva a hajnövesztésre, hogy szinte sírógörcsöt kaptam, ha háromévente el kellett mennem a végéből levágatni. Az utóbbi időben viszont nem éreztem a magaménak ezt a hosszúságot, nem adott keretet az arcomnak, így drasztikus változást akartam.

Egyáltalán nem bántam meg, hogy levágattam a hajam, nagyon szeretem az új frizurát, kényelmes, csajos, csinos, igazán jól érzem vele magam – nyilatkozta a színésznő a Bors cikke szerint.

Borítókép: Gregor Bernadett Cecile szerepében Herczeg Ferenc Kék róka című regényéből készült színmű próbáján a budapesti Újszínházban 2019. október 9-én

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!