Megható

2021.12.06. 22:40

Ez az utolsó éneklős videó Kóbor Jánosról: Sose félj

Különös és fájdalmas színezetet kapott ez a felvétel, ami éppen a hétvégén került elő.

Alig 24 órával Kóbor János halála előtt, egy megrázó videó került fel az Omega közösségi oldalára és a legnagyobb zenemegosztó portálra is. Akkor még volt remény arra, hogy a hetek óta mélyaltatásban tartott énekes felépül - írja a Ripost.

Ez a remény foszlott szerteszét hétfő délelőtt, amikor a legendás zenekar bejelentette a frontember halálát. A dal, amit Kóbor János a saját stúdiójában énekelt fel még 2019 végén, egyetlen egyszer hangzott el közönség előtt az ő előadásában. Pontosan az év december 30-án a Demjén Ferenc és barátai koncerten a Papp László Budapest Arénában.

„Különös és fájdalmas színezetet kapott ez a felvétel, ami éppen a hétvégén került elő. Mecky egy hirtelen ötlettől vezérelve ment le a stúdiójába, nem sokkal a Demjén koncert előtt és csak úgy kedvtelésből felénekelte. Kicsit olyan, mintha már akkor készült volna a búcsúra...”- emlékezett vissza az Omega menedzsere Trunkos András.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában