Ez gyönyörű

2022.01.31. 07:03

Megható emléket állítottak a Dal 2022 versenyzői Kóbor Jánosnak

A Dal 2022 versenyzői az Omega együttes két dalával, a Fekete pillangóval és a Gyöngyhajú lánnyal emlékeznek a decemberben elhunyt Kóbor Jánosra.

A zsűri pontszámai alapján az első négy helyezett, vagyis a Ruby Harlem & Kohánszky Roy formáció, Sándor Szofi, Majoros Csenge és a Pankastic! automatikusan továbbjutott, a közönségtől pedig – a maradék hat előadóból – Ya Ou kapta a legtöbb szavazatot, így ő is mehetett tovább az elődöntőbe.

A dalokat idén, Wolf Kati énekesnő, A Dal korábbi versenyzője és zsűritagja; Mező Misi, a Magna Cum Laude énekes-gitárosa; Ferenczi György Artisjus- és kétszeres eMeRTon-díjas zenész, énekes, szájharmonika-művész; valamint a zsűriben idén először tevékenykedő Egri Péter, a Mystery Gang frontembere véleményezte és pontozta.

Az első válogató extra produkciójaként Wolf Kati a Boldogság utca 100. című dalt adta elő. 

A műsor kezdetén a versenyzők közös produkcióval tisztelegtek Kóbor János emléke előtt. Az Omega együttes énekese decemberben hunyt el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!