Boldogság

2022.02.19. 07:30

Ki hitte volna? Meglepő dolog várt a Liu fivérekre hazatérésükkor

A gyorskorcsolyázók hosszú hetek után találkozhattak újra szeretteikkel.

Négy éremmel tért haza pénteken Pekingből a gyorskorcsolyázó testvérpár. A téli olimpiák magyar rekordere, Liu Shaoang egy aranyat és két bronzot hozott a csomagjában, bátyja, Liu Shaolin Sándor a vegyes váltóval elért harmadik hellyel büszkélkedhet, illetve amiatt bosszankodhat, hogy „elvették” tőle az 1000 méteren megnyert aranyat. A fiúk az olimpia előtt hetekig el voltak zárva, így hosszú idő után ölelhették magukhoz újra szeretteiket.

 

A Bors információja szerint a máskor oly szigorú étrenden most lazíthatnak egy picit, ezért kedvenc ételükkel, marhalábszár-pörkölttel várta őket a család. Hosszú pihenésre egyelőre nincs lehetőség.

 

Forrás: Instagram

"Márciusban lesz Montrealban a világbajnokság, ott még sikeresen akarunk szerepelni. Ezután visszaérünk Kínába, többek között azért, hogy a szponzorunkkal egyeztessünk. Ezt követően jöhet a szokottnál hosszabb vakáció" – mondta olimpiai aranyérme után Liu Shaoang, aki biztosan több időt tölt most szerelmével, Tiffanyval.

Borítókép: Mandiner

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában