Fejlemény

2022.03.30. 15:13

Nagy bejelentést tett a válásáról Horváth Gréta

Horváth Gréta januárban jelentette be, hogy elhagyta a férje egy másik nőért. Még a hónap végén beadta a válókeresetet.

Hetek óta független, egyedülálló nőként él Horváth Gréta, mégis folyamatosan elhárította a férfiak közeledését, egyetlen randevúmeghívásra sem mondott igent. Az ő értékrendje szerint ez így helyes, ám mostantól semmi akadálya nincs annak, hogy ismerkedjen. Mint kiderült, arra várt, hogy a bíróság hivatalosan is kimondja a válásukat Meggyes Dáviddal.

Valóban újrakezdhetem az életemet, hiszen pár napja már hivatalosan is elváltam. Boldog vagyok 

– árulta el a hot! magazinnak Gréta, aki hozzátette, nem tudja, mit hoz számára a jövő, de nem keresi görcsösen a szerelmet.

Fotó: TV2

"Nem vagyok kapcsolatfüggő. Rég megtanultam már: nem szabad, hogy egy nő kizárólag a társától várja a boldogságot" – tette hozzá az influenszer a Ripost szemléje szerint.

Mint a Ripost is beszámolt róla, Gréta január elején jelentette be, hogy a férje, Meggyes Dávid elhagyta őt. Hamar kiderült, hogy egy harmadik személy miatt, aki nem más, mint Stana Alexandra. Bár a kezdetekben nem erősítették meg a hírt, azóta nyíltan felvállalták, hogy egy párt alkotnak.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!