Bulvár-celeb

2023.06.20. 11:55

Tóth Andi bevallotta, miért jár pszichológushoz

Évek óta szakember segít neki talpon maradni.

Forrás: Ripost

Bár sokan azt gondolják, hogy Tóth Andi egy nagyszájú botrányhős, aki nem fél kimondani a véleményét, de dühkitörései mögött sokkal mélyebb problémák rejlenek. Sokan aggódtak érte az elmúlt időszakban, amikor tönkrement a kapcsolata Marics Petivel, és már nem először javasolták neki ismeretlenül is, hogy forduljon pszichológushoz. Az énekesnő most elárulta, hogy már régóta folyamatosan kezeli szakember, ugyanis gyerekkori traumái kísértik őt a mai napig – írja a Ripost.

„Miután vége volt a faktornak és megnyertem, és lett ott egy párom, életem első szerelme, már lehetett látni, hogy valami nem okés velem.
Hogy ez így kezdett sok lenni, kezdtek rohamaim lenni, és akkor ajánlották, hogy járjak rendszeresen pszichológushoz, ami elsőre elég ijesztő volt. És én tulajdonképpen azóta is járok!”

Volt egy szörnyű gyermekkorom, tele traumákkal, de az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor megnyertem a tehetségkutatót és ezzel jött minden. A gyermekkori traumák a felnőttkori traumákkal és egyszer csak felrobbant minden. És konkrétan azt éreztem, hogy meg fogok őrülni, hogy ebbe bele fogok halni, bele fogok pusztulni.

„És ezzel minden nap meg kell küzdenem, a következmények életed végéig kísérnek. Te döntöd el, hogy megpróbálsz ezzel együtt élni, megszereted azt az embert, aki lettél ezáltal, vagy belesüllyedsz... De pszichésen stabil vagyok!” – magyarázta az interjúban Tóth Andi, aki szerint édesapja nehezítette meg a család életét, nagyon nehéz gyerekkora volt.

Az énekesnő elmondása szerint az apja mindenáron ki akart törni a szegénységből, gyerekeiben is csak a pénzkereseti lehetőséget látta. Emiatt ment tönkre a házassága Tóth Andi édesanyjával, aki nem tette meg a szükséges lépést időben, csak miután a gyerekei elköltöztek otthonról. 

Az énekesnő ezt nehezményezi is, hogy nem váltak el a szülei, míg menthették volna a menthetőt, így bátyjával együtt egy mérgező környezetben nőtt fel, ami a mostani kapcsolataira is nagy hatással van.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában