Ifjú tehetség

2023.11.25. 20:00

Szexi fotósorozat készült a TV2 sztárjáról

Bányai Noémi az előző évadban is próbálkozott a TV2-n, de nem jutott be az élő show-ba. Idén azonban igen, öt élő adásban láthatták a tévézők a válogatók-középdöntők mellett.

MW

Bányai Noémit idén öt élő adásban láthatták a tévézők a válogatók-középdöntők mellett

Forrás: TV2

Nem áll távol tőlem, hogy mások bőrébe bújjak, hiszen színészi végzettségem van, igaz ez egy kicsit nehezebb, mert utánozni is kell, de leginkább a körülöttem levők biztattak arra, hogy elinduljak a műsorban. Én egy pályaelhagyó vagyok igazából, mert hazaköltöztem Budapestről Szegedre a suli elvégzése után anya miatt

 - mesélte. Ő az egyik, ha nem a legfontosabb személy az életében, és akkor épp beteg volt.

"Külön élek a szüleimtől, de két percre tőlük. Együtt vagyunk, de mégis külön. Nagyon jó a kapcsolatom a szüleimmel, főleg anyukámmal. Ő a legjobb barátnőm. Apa fizikailag nem volt része annyira az életemnek, mert kamionsofőrként dolgozott, de a háttérből mindig támogatott. Édesapám egy kicsit féltett a műsor miatt, mert nem szereti, ha a pici lánya szomorú, de hihetetlenül boldog volt, amikor továbbjutottam" - mesélte korábban a Ripostnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában