Bulvár-celeb

2024.01.30. 14:20

Jó hír! Molnár Gusztávra rátalált a szerelem

Az elvonó után új életet kezdő színész újra boldog.

MW

Fotó: Szabolcs László

Molnár Gusztáv nem bízott benne, hogy lesz még alkalma átélni a csodát, de már nem titkolja tovább: szerelmes lett. A népszerű színész élete talán legnehezebb időszakán van túl. Alkoholbetegsége kis híján az életébe került, de egy 265 napos elvonókúra után, fél évvel ezelőtt józanul, gyakorlatilag a nulláról vágott bele a karrierje és az élete újjáépítésébe. 

Egyedül, társ és támasz nélkül indult neki, de ma már újra a színpadon áll, vannak céljai, barátai és ami a legfontosabb: újra képes szeretni és őt is szereti valaki.

Jelentek már meg cikkek, amelyek sejtetni engedték, hogy vannak próbálkozásaim a magánéletemben, de most jött el az ideje annak, hogy hangosan ki is mondjam: belépett valaki az életembe, aki visszaadta a szerelembe vetett hitemet

– mondta Gusztáv, aki a lehetőségeihez képest szeretné megóvni a magánéletét, így egyelőre szíve választottjának kilétét nem fedi fel, de mesélt a megismerkedésükről, és azt is elárulta, hogy a barátságként indult kapcsolat miért fordult szerelembe.

Forrás: YouTube

Egy közös munkával kezdődött

„Nyugodtan mondhatom, hogy mindketten éreztük, hogy a sorsunk alakulását tekintve vannak átfedések köztünk. Éppen ezért nagyon hasonlóan szemléljük a világot, ami azért különösen izgalmas, mert ez a szemlélet nagyon elüt az átlagostól” – nevetett a színész. 

A hölgy nagyon intenzíven foglalkozik az önismerettel, és az nem titok, hogy ha valami, akkor az önismeret az, amiben fejlődnöm kell. Mindketten útkeresők vagyunk, és ezen az úton igyekszünk támogatni egymást. Barátként fordultunk egymás felé, és közben szépen lassan egyre mélyebbek lettek az érzéseink. Abban az életszakaszban, amelyben jelenleg tartok, ő a tökéletes társ, és az sem kizárt, hogy a jövőnk is lehet közös

– fogalmazott óvatosan Molnár Gusztáv.

Hogy a színész mit mondott még az új élethelyzetéről, kiderül a Bors cikkéből.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában