Bulvár-celeb

2024.04.27. 14:39

Bejött a trükk: 10 éves kislány menekült meg egy aligátor halálos szorításából

A 10 éves kislányt a lábánál fogva ragadta meg az aligátor.

MW

Forrás: Shutterstock

Fotó: AFMARCOS

10 éves kislány menekült meg egy aligátor szorításából. A kislány csak azért úszta meg élve a brutális támadást, mert emlékezett egy egyszerű trükkre.

Juliana Ossa néhány éve került a veszélyes helyzetbe, amikor az orlandói Moss Parkban egy alig 60 centis vízben úszkált.

Bejött a trükk: 10 éves kislány menekült meg egy aligátor halálos szorításából

A kislány lábát hirtelen elkapta egy aligátor, megharapta és nem engedte el. A következő lépése az aligátornak valószínűleg az lett volna, hogy lehúzza a tó mélyére, de szerencsére erre nem került sor, a kislány ugyanis megőrizte a hidegvérét és emlékezett arra, amit egy aligátor tematikájú vidámparkban tanult.

A kislány az NBC TODAY-nek azt mondta, először az aligátor homlokára ütött, de ez sajnos nem vált be. Ekkor jutott eszébe a trükk, amit a vidámparkban látott - írja az Unilad alapján a Bors.

Feldugta a két ujját az aligátor orrlyukaiba, hogy ne tudjon lélegezni. Erre az állat kinyitotta a száját, hogy levegőt vegyen, és elengedte a kislány lábát. Juliana azt mondta, először félt, de tudta, hogy mit kell tennie.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!