Bulvár-celeb

2024.02.20. 07:00

Knézy Jenő megszólalt a betegségéről

Amikor döntést hozott, szeme előtt lebegett édesapja tragikus halála.

Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Visszatért Knézy Jenő az MTVA csapatához, miután elköszönt korábbi győri munkahelyétől.

„A szervezetem jelezte, hogy túl sok volt a feladat az elmúlt csaknem négy esztendőben 

– mondta Knézy.  – Győrben mindig csütörtökön fejeztem be a munkát, majd péntek-szombat-vasárnap a tévéközvetítések állítottak új feladat elé. Így aztán magamra, a családomra, a barátokra nem maradt időm.

Mivel a vérnyomásommal is akadtak gondok, a távozás mellett döntöttem. Figyelmeztető jelnek tekintettem azt is, hogy a környezetemben tragikusan fiatalon mentek el ismerősök, barátok,

mint például a hozzám hasonlóan 1972-es születésű, 149-szeres válogatott kosárlabdázó Sitku Ernő, aki 2020. májusában hunyt el”

 – mondta a Metropolnak ifjabb Knézy Jenő.

Hozzátette, azt végképp nem kívánta, hogy a stressz eluralkodjon rajta, az éjszakai négy-öt órás pihenés riasztó jövőképet jelentett számára, továbbá nem szívesen osztozna édesapja, a tévés legenda sorsában, hiszen emlékezetes: idősb Knézy Jenő mindössze 59 évet élt.

Knézy Jenő még sokáig szeretne élni

„Most vagyok ötvenkettő, és ha a Jóisten segít, még sokáig szeretnék élni, dolgozni. Mióta visszatértem az M4Sporthoz, már három egészségügyi felmérésen vagyok túl. Barátom, Merkely Béla professzor úr évek óta ajánlja a teljes kivizsgálást, és most éppen a keringési rendszerem »átvilágítása« van soron” – árulta el a riporter.

A teljes beszélgetést itt lehet elolvasni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában