Bulvár-celeb

2024.02.05. 12:02

Komoly műtét várhat Király Lindára

Az énekesnő egészségügyi problémáit az okozza, hogy az agyalapi mirigyében ciszta van.

MW

Fotó: TV2

Király Linda évek óta küzd egy cisztával, amely az agyalapi mirigyében van. A ciszta növekedése rengeteg problémát okozott, többek között a súlygyarapodásért is ez volt a felelős, de alvászavar, hőhullámok és hajhullás is írható a számlájára. 

Linda sokáig kereste a válaszokat, mi baja lehet. Több betegséget is megállapítottak nála, mielőtt kiderült, hogy igazából a ciszta a probléma, az okozza a tüneteket – minderről a Duna Ridikül című műsorában mesélt, azért, hogy erőt adjon azoknak, akik hasonló dolgokkal küzdenek.

– Amikor kiderült az állapotom, akkor nagyon egyedül éreztem magam, mert nem tudtam, merre forduljak, kivel tudom megbeszélni, amin éppen keresztülmegyek – mesélte Király Linda a műsorban a Bors szemléje szerint. – Ezért is döntöttem el, hogy nyíltan fogom ezt vállalni és beszélek róla. Pajzsmirigy-alulműködéssel indult az egész, de kiderült, az csak az egyik tünete volt egy nagyobb problémának. Inzulinrezisztencia, alvászavarok, lelki összevisszaság, szóval volt minden! Míg végül kiderült, hogy az agyalapi mirigyemben van egy adenoma, jóindulatú ciszta, ami felborította a hormonrendszeremet is – tette hozzá.

Lindának az orvosai azt mondták, a műtét lényegesen javíthatna az állapotán, de az énekesnő egyelőre még gyógyszerrel és életmódbeli változtatásokkal próbál gyógyulni, és arra is odafigyel, hogy nyugodt életet éljen, és a lelke is rendben legyen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában