Bulvár-celeb

2024.04.14. 06:30

Nem is gondolná, milyen a Viszkis a négy fal között (videó)

Ambrus Attila két évtizeddel fiatalabb kedvese elmondta, megismerkedésükkor nem volt könnyű alkalmazkodnia a fétfi múltjához.

MW

Ambrus Attila ma már keramikusként dolgozik

Forrás: Bors

Fotó: Cseh Gábor

Közös álmukat vátja valóra első első, szentendrei üzletük megnyitásával Ambrus Attila és a felesége. Az egykori bankrabló a börtönben tanulta ki a keramikus mesterséget, amit azóta magas szinten végez, portékáival pedig hosszú ideje járja az országot – írja a tenyek.hu.

Ambrus Attila, akit a legtöbben a Viszkisként ismernek, évekkel ezelőtt tért jó útra, családot alapított és ma már szerényen éli mindennapjait. A keramikus a Mokkában elárulta, 

nagyon sokat tanult a hibáiból, a rendszerből, és sokáig elemezte azt is, hogyan tudta saját magát kirángatni a gödörből, amelybe belekerült. 

Felesége is azt tapasztalja, hogy Attila rengeteget foglalkozik a gyerekekkel, és úgy érzi, az „új életét” teljes mértékben az önzetlen szeretet és a játékos könnyedség jellemzi. Az első lépések azonban nem mentek ilyen egyszerűen, a keramikusnak ugyanis bizonyítania kellett a nála húsz évvel fiatalabb nő felé.

Fél évig udvarolt nekem, és az mellett nagyon sokat beszélgettünk, kalandoztunk és sportversenyeket csináltunk egymással, tulajdonképpen időt hagytunk egymásnak. Én is tudtam, hogy nem olyan könnyű neki most bármihez is alkalmazkodnia, nekem sem volt egyszerű alkalmazkodnom az ő múltjához, illetve a korkülönbséghez

– mesélte Réka.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában