újra leolvassák a mérőórákat

2020.06.26. 16:12

A Tigáznál is visszaáll a járvány előtti ügymenet

Az óvintézkedéseket betartva jövő héttől elkezdődik a munka a Tigáz irodáiban, és már dolgoznak az ügyfélszolgálatok újranyitásán is. A ügyfelek ingatlanjaiban ismét elvégzik a szerelési munkákat.

A korlátozások enyhítésével a Tigáz is visszaáll a járvány előtti üzemmenetre – közölték pénteken.

Az óvintézkedéseket betartva jövő héttől elkezdődik a munka a Tigáz irodáiban, és már dolgoznak az ügyfélszolgálatok újranyitásán is.

A ügyfelek ingatlanjaiban ismét elvégzik a szerelési munkákat, megbízásukra pedig a DL Délalföldi Leolvasó Szolgáltató Kft. munkatársai szerda óta ellenőrzik a fogyasztásmérők állását.

A közlemény szerint a menedzsment sikeresnek ítélte az átállást a veszélyhelyzetre, méltatva az ügyfelek együttműködését és a munkatársak helytállását.

A hónap eleje óta a szolgáltatók egymás után jelentik be a rendkívüli intézkedések enyhítését. A Nemzeti Közművek (NKM) hétfőn közölte, hogy fokozatosan visszaáll a rendes üzemmenetre. Az elosztó társaságok újrakezdik a villamosenergia- és földgáz-fogyasztásmérők leolvasását. Az E.ON szintén hétfő óta ellenőrzi ismét a mérőállásokat. A Főtáv ügyfélszolgálati irodái már június 4-én kinyitottak.

Címkék#tigáz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában