A baloldal szerint ostobaság

2022.01.15. 13:03

Második hónapja hatósági áras a benzin és a gázolaj (videó)

A benzinárstop a magyar emberek védelméről szól, ami a baloldalnak most sem számít - mondta közösségi oldalára feltöltött videójában az államtitkár.

Második hónapja hatósági áras – legfeljebb 480 forint – a benzin és a gázolaj literenkénti ára. A benzin átlagára literenként 26, a gázolajé pedig 32 forinttal csökkent – mondta el az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára.

A benzinárstop a magyar emberek védelméről szól, ami a baloldalnak most sem számít!

Schanda Tamás szerint a benzinár befagyasztása a kormány rezsicsökkentési politikájának szerves része. Ahogy a rezsiárak, úgy a benzinárak brutális elszabadulását sem nézik tétlenül. 

A baloldal miniszterelnök-jelöltje ez ügyben is megmutatta, mi áll a baloldal programjában. 

Szerinte a világpiaci árakba nem kell beavatkozni, a benzinár csökkentése is ostobaság, semmilyen szociális alapú segítség nem indokolt, az emberek inkább vegyenek kisebb autót – hívta fel a figyelmet az államtitkár. 

Április harmadikán tehát arról is döntünk, hogy Magyarországot továbbra is az a nemzeti kormány vezesse, amely minden ügyben az emberek védelmét és érdekét tartja szem előtt, vagy a Gyurcsány–Bajnai–Márki-Zay-féle baloldal, amely mindig a külföldi üzleti érdekek mellett áll ki 

– húzta alá Schanda Tamás.

Borítókép: Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára napirend előtti felszólalásra válaszol az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. december 14-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában