Azonnal szörnyethalt

2022.01.14. 10:39

Tragédia a fehérvári kórházban: lezuhant egy férfi a kilencedik emeletről

Súlyos tragédia történt csütörtökön kora délután a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház szakrendelő intézetének hotel épületében.

Csütörtökön kora délután súlyos tragédia történt a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház szakrendelő intézetének hotel épületében. Feltételezhetően a kilencedik emeletről zuhant le egy ember a lépcsőház belső területén – írja a feol.hu.

A lap helyszíni tudósítójának a szemtanúk elmondták: egy nagy puffanást hallottak, amiből egyből tudták, hogy valami történt. A szemtanúk szerint rendkívül tragikus a helyzet a lépcsőházban. A részletekről kegyeleti okok miatt nem számolnak be.

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház ambuláns ellátására érkező férfi beteg a mai napon kora délután – eddig tisztázatlan körülmények között – a lépcsőházban, feltehetően felsőbb emeletről a földszintre vetette magát, és az esés közben szerzett súlyos sérülések következtében elhunyt

– közölte a kórház a lap megkeresésére. Hozzátették: az intézmény a rendőrséget értesítette, a helyszínelés és az eset kivizsgálása jelenleg is tart.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában