Borzalom

2022.03.04. 05:25

Nyolc gyermekét tartotta rettegésben a veszprémi rém, szexuálisan bántalmazta a teljes családot

Több mint tíz évig tartotta rettegésben a családot az apa.

Horrorisztikus családi dráma került a bíróság látókörébe Veszprém megyében. A családfő tartotta rettegésben hat saját és két nevelt gyermekét, valamint édesanyjukat.

Egy kis falucskában élt a család, akiket 2008-tól bántalmazott a 42 éves férfi. A vádirat szerint a kiskorú gyermekeket napi szinten bántotta, félelemben tartotta, puszta kézzel, vesszővel, szerszámnyéllel, járóbottal ütötte-verte őket. A férfi, kihasználva jelentős erőfölényét, feleségét is többször bántotta, fojtogatta, nyakánál fogva megemelte és megrázta. Az asszony ezek után nem tudott levegőt venni, légszomja, és nyelési nehézsége volt. A férfinak sokszor hiába könyörögtek gyermekei, hogy hagyja abba terrorizálásukat, nem mindig hagyott fel a veréssel.

Az apának viszont a fizikai bántalmazás nem volt elég, mind nevelt lányaihoz, mind sajátjaihoz szexuálisan közeledett, ez alól fiú gyermekei sem voltak kivételek, senki nem volt tőle biztonságban.

A férfi egyéb módokon is bántalmazta gyermekeit, előfordult, hogy tizenkét éves fiúgyermekének csuklójához, majd nyakához egy 45 centis bozótvágó kés életlen felét szorította, máskor pedig az ásó fémlapjával ütött a sértett fejére, de volt, hogy mellkasára lépve szorította a padlóra.

A Veszprém Megyei Főügyészség emberölés kísérlete, többrendbeli szexuális erőszak, személyi szabadság megsértése, kiskorú veszélyeztetése, valamint kapcsolati erőszak miatt emelt vádat a férfival szemben, és javasolták fegyházbüntetését - írja a Bors.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!