Krimi

2022.12.27. 08:12

Infúziós állvánnyal betörte az üveget, majd kiugrott a ceglédi kórház ablakán egy idős férfi

Holttestére csak másnap reggel találtak rá.

Forrás: Shutterstock

Fotó: iphotosmile

Borzasztó tragédia történt a ceglédi kórházban karácsony előtt.

A Bors információi szerint egy idős férfi infúziós állvánnyal kitörte az üveget, majd kiugrott az épület 4. emeletéről. A férfit órákig keresték, de holttestére végül csak másnap találtak rá.

A lap az esettel kapcsolatban megkereste a Toldy Ferenc Kórházat is. Az intézmény igazgatója, Pusztai Dezső elmondta, az ügyben belső vizsgálat indult, ameddig az nem zárul le, több információt nem adhat. Az ügyben a rendőrség is vizsgálatot indított.

A haláleset körülményeit a Ceglédi Rendőrkapitányság – az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint – vizsgálja. Idegenkezűség gyanúja nem merült fel – mondta a Borsnak Szabóné Berki Bianka százados, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Van segítség!
Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Borítókép: illusztráció

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!