Krimi

2022.12.04. 21:07

Megrázó baleset a 81-es főúton: felesége végignézhette a 66 éves férfi haláltusáját (videó)

Előzés közben történt a tragédia.

Fotó: TV2

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt szombaton a kora esti órákban a 81-es számú főúton, Magyaralmás térségében. 

Egy 66 éves móri férfi BMW típusú személygépjárművével Székesfehérvár felől Mór irányába közlekedett.  A 15-ös kilométerhez érve a BMW az előtte haladó Citroen típusú személyautó előzésébe kezdett, azonban a manőver során a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett és először a Citroennek ütközött, majd átsodródott a szemközti forgalmi sávba, ahol két további személyautónak is nekicsapódott.

A baleset során a BMW 66 éves vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, további három személy pedig megsérült.

A Tények stábja riportjukban sokkoló híreket közölt: úgy tudják, a 66 éves férfi mellett ott ült felesége is, aki végignézte férje haláltusáját.

A riportban szintén felhívják a figyelmet arra, hogy nemcsak autónkat, de magunkat is fel kell készítenünk a téli útviszonyokra - írja a feol.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!