Krimi

2023.05.02. 13:49

Borzalmas részleteket közölt a rendőrség az M1-esen történt halálos kamionbalesetről

Egy 28 éves sofőr elhunyt, amikor Lébénynél egy tréler és egy nyergesvontató karambolozott.

Forrás: Tények.hu

Egy ember meghalt abban a balesetben, amely az M1-es autópályán történt az Ausztria felé vezető oldalon, Károlyházánál kedden kora reggel - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Forrás: Kisalföld.hu

A Kisalföld.hu megkeresésére a rendőrség az alábbi tájékoztatást adta: egy 28 éves román állampolgár autószállító trélerrel közlekedett az M1-es autópályán az Ausztria felé vezető oldalon, Hegyeshalom irányába május 2-án 6 óra 40 perc körül. 

Forrás: Tények.hu

Mosonmagyaróvár külterületéhez érve – eddig ismeretlen körülmények között – ez előtte haladó nyergesvontatóba hajtott, és a járműszerelvénnyel a teherautó alá szorult. Az eset során a román sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. 

Forrás: Tények.hu

Mindkét teherautó Hegyeshalom felé ment, amikor összeütköztek. A tréler fékezés nélkül rohant a teherautóba. A vezetőfülkéje teljesen összeroncsolódott, a benne ülő férfit összepréselte a kamion, esélye sem volt túlélni a balesetet. A tréleren lévő autók is összetörtek - derül ki Tények.hu cikkéből.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában