Krimi

2024.03.15. 03:05

Ajkai tragédia: kiderült, miért halt szörnyet a két középiskolás fiú

A fiatalok iskolából tartottak haza, egy 17 és egy 19 éves fiú már soha nem érkezik meg. A kocsijukból szinte semmi nem maradt, az a csoda, hogy volt, akit élve szedtek ki belőle. A szülők a helyszínen azonosították a gyerekeik holttestét.

A veol.hu megtudta, hogy a Suzukiban öt fiatal utazott. A diákok iskolából tartottak haza a Somló felé, amikor egy előzés után visszatérve a saját sávjukba nekicsapódtak egy terepjárónak. A 19 éves nagyvázsonyi sofőr és a mellette utazó 17 éves öcsi kamasz azonnal életét vesztette.

A karambol helyszínére két mentőhelikopter érkezett, két diák életéért még küzdenek az orvosok. Ötödik társukat mentővel szállították kórházba.

A másik autót, aminek a fiatalok nekiütköztek, egy 40 év körüli férfi vezette, ő vállsérüléseket szenvedett. 

A helyszínen egy neve mellőzését kérő férfi arról beszélt, hogy első között érkezett a balesethez, ahol többen is próbáltak segíteni a sérülteknek. 

A helyszínre zokogó szülők érkeztek, hogy a két holttestet azonosítsák, egy nagypapa az unokáját kereste a roncsoknál...

A TV2 hírműsorában, a Tényekben elhangzott: a fiatalok nagy sebességgel ütköztek a terepjáróba, az autójuk sebességmérője 130-nál akadt ki, az autó vezetőjének mindössze pár hetes volt a jogosítványa. A gyorshajtás okozhatta a szörnyű balesetüket.

A katasztrófavédelem helyettes szóvivője a helyszínelés után elmondta: annyira összeroncsolódott az autó karosszériája, hogy a baleset túlélőit csak úgy tudták kiemelni, hogy levágták a kocsi tetejét. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában