30 éves volt

2019.08.13. 11:35

Meccs közben lett rosszul, majd meghalt egy magyar focista

Vasárnap délután a kótaji focicsapat 4-2-re győzött Tiszavasváriban a megyei II. osztályú bajnokság Pannónia Zrt. csoportjában. A hazaiak a hatvannyolcadik percben cseréltek: Lajos Tamásnak kis hányingere volt, ezért lejött, a kispadról nézte társait.

A meccs után az öltözőbe ment a társaival, lezuhanyozott, majd a büfé előtt megbeszélték a történteket – olvasható a Szon.hu cikkében. A lecserélés után mintegy két órával ismét rosszul érezte magát, hányt, a mellkasát fájlalta. Ekkor döntöttek úgy néhány társával, hogy irány a tiszavasvári orvosi ügyelet. Ott megvizsgálták, majd esetkocsit kértek.

De sajnos arra már nem volt szükség, mert hiába próbálták újraéleszteni, a harminc esztendős fiatalember elhunyt – a lap információi szerint szívinfarktus okozta a halálát.

Tomi igazi csapatjátékos volt, remek focista és közösségi ember, aki összekovácsolta a csapatot. Amatőr színész volt, egy jó ember, aki nagyon sokaknak fog hiányozni – írja a lap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában