sztárvilág

2018.04.26. 19:05

Kislánnyal és kisfiúval bővült a Hali-család

A Haladás NB I-es labdarúgócsapatának két futballistája, Németh Milán és Kovács Lóránt is apa lett, Bosnjak Predragnak pedig hamarosan megszületik második gyermeke.

Pum András

Németh Milán és kislánya, Larina Fotó: Facebook

Amolyan bébibumm érte el az elmúlt napokban a Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapatánál. Hétfőn ugyanis két futballista is apa lett. A 29 éves zöld-fehér védő, Németh Milán párja Szombathelyen adott életet kislánynak: Németh Larina 2970 grammal és 47 centivel jött a világra.

Németh Milán és kislánya, Larina Fotó: Facebook

Ugyancsak aznap megszületett a 25 esztendős védekező középpályás Kovács Lóránt fia, Kovács Mario Andreas. A trónörökös 3500 gramm és 55 centiméter. A csöppség – lévén Kovács erdélyi származású – odahaza, Romániában született.

Kovács Lóránt kisfiával, Mario Andreasszal Fotó: Facebook

Hamarosan újabb taggal bővül a Haladás-család: a szerb–magyar, egyszeres válogatott Bosnjak Predrag felesége, Tijana ugyanis második gyermekével várandós, és heteken belül megszülhet. Az első fiú volt, a következő viszont kislány lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!