Helyi arcok - ostorforgatásban egyedülálló

2019.01.06. 11:30

A Csak show és más semmi műsorban forgatta az ostort a szombathelyi születésű nő

Varga Angelikát a Csak show és más semmi című műsorban pillantottuk meg, ahogy elképesztő pontossággal szaggatott szét ostorral egy újságpapírt. A műsorban Nereus Lajossal szerepelt, akivel folyamatosan járnak előadásokat tartani, fellépni.

Horváth Iza

Forrás: Facebook

Fotó: Facebook

Hollandiában kezdték meg az előadássorozatot amikor elértük Angelikát, és ő a sok próba és fellépés ellenére is időt szakított ránk. Elmondása szerint Vas megye megyeszékhelye a mai napig a kedvenc városa. Legjobb szombathelyi emlékeiről, az ostorforgatásról és a Csak show és más semmi című műsorban való szerepléséről is megkérdeztük.

Mióta forgatja az ostort?

Az ostor szám viszonylag friss, még csak pár éve kezdtem el, de nagyon megragadott és azóta is fanatikusan művelem.

Hogy kezdett el ezzel foglalkozni?

A Baross Imre Artistaképző Iskolában végeztem akrobatika és légtorna szakon, majd egy csípő sérülés után már nem tudtam tovább folytatni. Igazából az ostor megtalálása a véletlen műve volt. Mindig is rajongtam az egyediségért. Mikor láttam egy ostoros jelenetet egy videóban, már tudtam, hogy ez én vagyok! A szakmában egyedülállónak számítok, mert ezt a számot férfiak szokták művelni.

A műsorban egy egészen pici papírdarabot is széttépett az ostorral. Mennyi gyakorlás kell ahhoz, hogy ilyen pontosan tudjon valaki célozni?

Rengeteg! Ezt a párom keze is tanúsítja.

Hogy érezte magát a műsorban?

Érdekes volt számomra a tv stúdió hangulata, nagyon jól éreztem magam! A felvétel napján azért izgultam az élő adás miatt, hogy minden jól sikerüljön.

Fotó: Facebook / Facebook

Milyen érzés volt visszanézni magát a tévében?

Az edzéseim során is sokszor készítek felvételt, hogy lássam min kell még javítani. A produkcióm visszanézése a tévében természetesen más volt, de azért rá kellett szólnom magamra, hogy ne keressem a hibáimat. A felvétel másnapján együtt izgultuk végig a párommal, de persze jó érzés volt látni magam.

Fotó: Facebook

Melyik a legkedvesebb emléke Szombathellyel kapcsolatban?

Nagyon sok van. Szombathely a kedvenc városom a mai napig. Talán a szertornászos éveimet mondanám a legkedvesebb emlékemnek Szombathellyel kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!