Siker

2023.10.16. 10:00

Világkupa döntőben a vasi Rockysok - videó

Vaol.hu

Szlovéniában Ljubljanában rendezték meg z idei esztendő második félévènek első Világkupa versenyét. 
A versenyen hat kategóriában közel 600 táncos lépett parkettre, köztük vasi táncosokkal akik képviselték hazánkat a rangos világversenyen, melyre a szombathelyi Galaxy RRC és Celldömölki Rocky-Dilly ARRC versenyzői kvalifikáltak, szereztek indulási jogot.
A legnagyobb sikert a World Rock And Roll Confederation által első alkalommal megrendezett huszonnyolc csapatot felvonultató Ladies Small Formációs kategóriában sikerült elérni. 
Világkupa döntőjèbe került a DUMÁS-TEAM csapata akik kiváló kürt produkálva, hajszállal lecsúszva a dobogóról, a 4. helyen végeztek.
Csapat tagjai: Pető Léna, Pollreisz Petra, Kontics Otilia, Büki Boglárka, Lisz Veronika, Lisz Barbara. Edzők: Koszogovits Norbert és Molnár Nóra.
További eredmények:
Juveniles páros kategóriában harmincöt induló között 15. helyen végzett Németh Hunor Dénes- Adács Alexandra, valamint Junior páros kategóriában negyven induló között a 23. helyen zárta a versenyt Cser Botond - Jahn Emma páros.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!