Bizalom

2023.11.22. 13:04

Schäfer Andrással osztotta meg először a csapattársak közül a nagy titkot Szoboszlai Dominik

A magyar válogatott csapatkapitánya Schäfer Andrásnak árulta el először, hogy a Liverpoolhoz szerződik. A visszatérésen dolgozó, szombathelyi születésű középpályás pedig a tőle megszokott humorral reagálta le a nagy hírt.

Vaol.hu

Forrás: Nemzeti Sport

Az m4sport.hu készített interjút a magyar válogatott kiválóságával, Szoboszlai Dominikkal, aki többek között azt is elmesélte, hogy a magyar válogatott tagjai közül kinek árulta el először a nagy titkot, hogy a Liverpoolhoz szerződik. 

„Szerintem a Sefi volt – válaszolt Schäfer András nevével a kérdésre a csapatkapitány. – Amikor biztossá vált, akkor telefonáltunk. Nem örült, mert ő United-szurkoló. Mondta, hogy rossz csapatot választottam. Én meg azt mondtam: »menjél te a Unitedbe és akkor játszhatunk egymás ellen«” – nevetett.

Úgy érzi, nem tekintenek rá másként a válogatottbeli társak a Liverpool-szerződés miatt, és nem is várja el, hiszen „nem szeretné, hogy sztárként kezeljék”.

A teljes interjút ITT találja!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!