Reméljük sok jót

2023.12.31. 19:00

Mit hoz 2024? – Danics Dóra a kedvünkért tarotkártyát vetett

A Szombathelyen élő Danics Dórát sokan énekhangjáról, énekesi karrierjéről ismerhetik, azt azonban kevesebben tudják, hogy a spiritualitás az élete. Sokéves tapasztalattal és több iskolával is rendelkezik tarotkártyavetésben. Jelenleg harmadéves asztrozófus-hallgató, Paksi Zoltánnál, a neves asztrozófusnál. Ki mást hívhattunk volna segítségül ahhoz, hogy kifürkésszük a jövőt, ha nem Danics Dórát?

Gáspár Eszter

Forrás: Cseh Gábor

Dóra minden csillagjegyre húzott egy orákulumkártyát, hogy megnézzük, mi lesz 2024 totemállata, majd tarotkártyát vetett. Lássuk az eredményt! „Te vagy a saját életed mágusa” – ezt teszik próbára az égiek ebben az évben. Ha az ész és a szív egyensúlyát nézzük, akkor mindig a szívünkre hallgassunk – ajánlja Danics Dóra.

BAK: Itt az ideje, hogy gyógyuljon!

A Bakok számára – totemállatuk a kígyó – 2024 meghatározó év lesz, teli szerencsés fordulatokkal. Most minden valóra válhat, amit megteremtenek maguknak, ezért annyira fontos, hogy nagyon figyeljenek, mert a negatív gondolatok is könnyen megteremtődnek. A Bakok jogi ügyekben, ingatlanvásárlásban legyenek nagyon körültekintőek.

VÍZÖNTŐ: Álmodja valóra a világot!

A Vízöntők számára – totemállatuk a gík – a 2024 az az év, amikor hallgatniuk kell a megérzéseikre, figyelniük az álmaikra. Próbálják az intuícióját edzeni. A diadalszekér kártyája megjelent, ami sikereket ígér az évben. Ha párkapcsolatban élnek, most magasabb szinte tudják emelni ezt a viszonyt, ha még keresik az igazit, 2024-ben lesz rá lehetőségük, hogy megtalálják.

HALAK: Fordítson figyelmet a kisebb dolgokra is!

A Halak – totemállatuk az rgér – sokszor kételkednek magukban, nehezen hoznak döntést bizonyos helyzetekben. 2024 a döntésképességüket teszi próbára. Igyekezzenek magabiztosak lenni, és – ahogy a totemállatka, az egérke is mondja – figyelni az apró dolgokra is. Ha ezt meg tudják valósítani, a csillag és a mágus kártyája nagyon pozitív változást ígérnek az életükben. Bármilyen új dologba szeretnének belevágni, ennek itt lesz az ideje.

KOS: Használja bölcsen az eszét!

A Kosok – totemállata a malac – képesek gondolati szinten elmenni nagyon messzire, csak nem jó irányba. Ha úgy érzik, hogy nem érti meg őket senki, bezárva érzik magukat, akkor 2024-ben esélyük lesz ebből kitörni. Ehhez szükségük van a saját kreativitásukra, ezért jelent meg a botok királya kártya – ami mindig a tüzet, a kreativitást jelenti. Ha átcsoportosítják a gondolataikat a szívük tájékára, ahonnan elindulnak a cselekedetek, és nem fejből cselekszenek, akkor – a mágus kártya azt mutatja – teljesülnek vágyaik.

BIKA: Mindig van elég!

A Bika jegy a teremtésről szól. Ez az év a Bikák számára – totemállatuk az aranyhal – jövedelmező lehet, anyagilag, érzelmileg egyaránt. 2024-ben a párkapcsolat és a szexualitás fontos szerepet kap. Jól gondolják át a döntéseiket ebben az évben. Lesz legalább egy nagyon hangsúlyos döntés, ami megváltoztathatja az életüket. Nem fognak unatkozni. Sok akadályt kell elhárítaniuk, viszont lassú léptekben lehet előre haladni.

IKREK: Vegye a kezébe az irányítást!

Az Ikrek totemállata a szarvas. Próbáljanak meg rendszerben gondolkodni. Itt az ideje, hogy rendet rakjanak maguk körül. A saját teremtő erejüket használják jóra, akkor sikeres évnek néznek elébe. Próbáljanak meg minél kevesebb félelmet, aggodalmat belevinni, legyen szó párkapcsolatról vagy munkáról.

RÁK: Nézz a lábad elé!

A Rák jegyűek totemállata a róka. Minél jobban képesek önmagukat adni, annál nagyobb egyensúlyban tudják tartani az életüket. A családi és szerelmi élet kap hangsúlyt 2024-ben. Az örömök megélésének képességén dolgozniuk kell. Nagyon fontos, hogy körültekintők legyenek. Ne hagyják, hogy becsapják őket.

OROSZLÁN: Váltsa valóra az álmait!

Az Oroszlánoknak –totemállatuk a pók – 2024-ben fontos, nagy döntéseket kell meghozniuk, amelyek leginkább az anyagiakról szólnak. Akadhatnak belső konfliktusok a saját álmaik elérésében. Ne hagyják, hogy mások befolyásolják! Ha nyitott szemmel járnak, jó döntéseket hozhatnak, és ennek köszönhetően anyagi gyarapodás is várható. Ez az év főként a munkáról fog szólni: nagy sikereket érhetnek el.

SZŰZ: Az újjászületés lehetséges!

A Szűz jegyűek totemállata a denverér. Számukra 2024 az az év, amikor akár az életfeladatukat is megtalálhatják! A sorsfeladatuk nyílhat fel előttük, de ahhoz, hogy ez megtörténjen, érdemes más nézőpontból megfigyelniük a körülöttük zajló eseményeket, célokat. 2024 nagyon izgalmas év lesz a Szüzek számára.

MÉRLEG: Visszaszerzi a saját erejét!

2024 a Mérlegek számára – totemállatuk a párduc – egyfajta megújulásról szól. Ahogy a párduc is mutatja: visszaszerzik az erejüket, de ehhez a gondokat le kell tenni, meg kell válni pár dologtól. Ez az év szintemelkedést jelent a mérlegek számára.

SKORPIÓ: A szabadság a tiéd!

A Skorpiók totemállata a ló. Szellemi fejlődést, tanulást hoz számukra 2024. A negatív mintákat el tudják engedni, így a szabad gondolatok sikereket hozhatnak. A Skorpiók a legmélyebb titkokat kutatják, 2024-ben sikerülhet megtalálniuk a válaszokat is.

NYILAS: Néha az élet megszúr!

A Nyilasok totemállata a darázs. Lehet, hogy néha picit megszurkálja őket az élet, de fel kell vennie a tempót! Gyors, pörgős események várhatók 2024-ben, főként a munka területén. Anyagi gyarapodás várható ebben az évben.Ha azt tapasztalják, hogy az élet megsebzi őket, gondolják át, hogy mi miért történt. Az év második felében már összhangban tudnak lenni önmagukkal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!