vaol.hu podcast

2023.12.31. 07:01

Podcast: Danics Dórára rátalált a szerelem

Danics Dóra és Banka Bence már szerelmespárként érkeztek hozzánk a Vas Népe stúdiójába.

Gáspár Eszter

Forrás: Unger Tamás

Egy ország követte végig megismerkedésüket. Öt hónapja alkotnak egy párt, egy televíziós társkereső műsorban találtak egymásra. A kapcsolatuk nem indult zökkenőmentesen. Az énekesnő a műsor után kiutazott Dalmáciába, ahova kedvese nem követte azonnal. A külön töltött néhány hetet egyfajta próbaként élték meg.

- Mielőtt Bence kijött volna Horvátországba, addig eltelt jó néhány hét, amit, úgymond, távkapcsolatban kellett eltöltenünk. Ez is egy nagyon jó próbatétel volt, hogy vagyunk-e egymás számára annyira fontosak, ez a röpke egy-két hetes történet ér-e annyit, van-e bennünk annyi, hogy ez folytatódjon.

Igen volt a válasz: Bence csatlakozott az énekesnőhöz. Bár egyikük sem gondolta, hogy új szerelmet hozhat számukra egy társkereső műsor, még is így lett. Kalandos megismerkedésükről, párkapcsolatukról és a közös jövőről is beszélgettünk. Vajon hogyan folytatódik a nagy tündérmese? Hallgassák meg Danics Dórával és Banka Bencével készült podcastünket!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!