Koncert

2024.02.29. 15:34

A közönség is szavazhat a Sitkei Rockfesztivál programjáról

Idén egy újdonsággal rukkolnak elő a Sitkei Rockfesztivál szervezői: ezúttal szeretnék a közönséget is bevonni fesztivál programjának összeállításába. A Kápolnáért Kulturális és Sportegyesület az amatőr, feltörekvő zenekarok népszerűsítése érdekében szavazást indított Facebook-oldalán.

Polgár Patrícia

Forrás: VN-archív

A közönség kezében van a döntés, ki lépjen fel a kora délutáni órákban a 36. Sitkei Rockfesztiválon, amelyet idén augusztus 30-31-én tartanak meg Sitkén, a Kálvária-dombon – hívja fel a figyelmet közleményében a Kápolnáért Kulturális és Sportegyesület.

Mint írják, a főbb fellépők nevei már korábban kiderültek, az alábbi együttesek zenélnek 2024-ben Sitkén: Dying Wish, Depresszió, Kárpátia, Atilla Fiai Társulat Varga Miklóssal, Falcon Project, Ismerős Arcok, Lord, Road, Omen.

A program azonban még két zenekarral biztosan kiegészül, hogy kikkel, arról kizárólag a közönség dönt.

A szervezők egy előválogatást követően 12 feltörekvő, tehetséges rock/metálbandát neveztek meg. A Sitkei Rockfesztivál Facebook-oldalára minden zenakarról feltöltöttek egy képet, egy rövid bemutatkozást és egy videólinket.

Az a kettő együttes, amelyik a legtöbb lájkot kapja, felléphet a 36. Sitkei Rockfesztiválon.

A szavazás határideje: 2024. március 10. (vasárnap) 22 óra.

A Sitkei Rockfesztivál szervezői elmondták, rengeteg megkeresést kapnak amatőr zenekaroktól. Fontos számukra, hogy lehetőségeikhez mérten felkarolják őket, mindenkinek azonban nem tudnak fellépési lehetőséget biztosítani. Ezért döntöttek úgy idén, hogy a közösségi oldalukon bemutatkozhatnak a zenekarok. Hozzátették: a rockfesztivál oldalát több mint 17 ezren követik, így aki nem kerül be a műsorba, az is kap egy kis nyilvánosságot.

Szavazni a következő zenekarokra lehet: AFIUM, Butterbros, EVILUTION, FLOUT, KerecseN, Mhorai, Novelzone, Pair o’Dice, Red Hot Chili Pappas, SenoR Zenekar, SHIRLEY, Spitfire.

Link a Facebook-szavazáshoz:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!