Nem szakad el Szombathelytől

2024.02.08. 11:30

Félúton találkoztak - Mutatjuk hol találta meg a közös álomotthont Danics Dóra és párja

Gáspár Eszter

Forrás: Unger Tamás

Danics Dóra énekesnő nemrégiben párjával Thaiföldön töltött három hetet, ahol minden pillanatot élveztek. Annak ellenére, hogy kapcsolatuk viszonylag friss, megosztották velünk az örömüket, hogy összekötik életüket, találtak egy közös otthont.

A hazatérés után Dóra és Bence még erősebben érzik, hogy  minden kaland és kihívás csak még közelebb hozta őket egymáshoz. Egy társkereső műsorban találtak egymásra; a közös életük nem indult zökkenőmentesen és mindennapinak sem mondható. Vallják, hogy az őszinteség és a tisztelet segíti őket abban, hogy bármilyen kihívást képesek legyenek közösen átvészelni. Az énekesnő és párja új életet kezdenek Győrben.

Dóráék már hét hónapja alkotnak egy párt.

– Itt volt az ideje, hogy összeköltözzünk, és teljesen új helyen alakítsuk ki az otthonukat – mondja Dóra

A pár két tagja két különböző városban élt korábban: az énekesnő Szombathelyen, párja pedig Budapesten. A nyugodt, csendes környezet iránti vágyuknak megfelelően Győrben találtak egy házikót, amit azonnal ki is vettek. Az új otthonnak az az előnye, hogy egy órán belül autóval elérhető a főváros, és Szombathely is, ami számukra fontos szempont volt.

Dóra elárulta, nem szakad el Szombathelytől, hiszen továbbra is nagyon sok minden köti ide, és nagyon szereti ezt a várost.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!