Koncert

2018.04.16. 07:30

Páratlan dalok szóltak a Kiscsillag buliján

Lovasi András az őszi turné után ismét a Savaria moziba érkezett zenekarával, ám ezúttal csak az előtérig jutott.

Lutor Katalin

Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

Az őszi Dalok Párban turné után, péntek este ismét Szombathelyre látogatott a Kiscsillag, ezúttal páratlan nótákkal. Felcsendültek közönségkedvencek a Kispál-korszakból, de a legújabb, idáig keveset hallott karácsonyi sláger is a listára került.

Lovasi többször emlegette a nagy sikerű turnét, és bár most nem párban játszották a dalokat, néhány téma jellegzetes dala most is felcsendült.

Nagyon sok előadás köthető a Kiscsillag zenekar nevéhez: akár a Semmi Konferenciára gondolunk, vagy éppen az azt megelőző Idáig tudom a történetet című egész estés zenei összeállításra. Most az előbbiből újra meghallgathattuk a Szomszéd kisfiú, a Csak ma és a Nálad tényleg című dalokat.

A legtöbb sláger talán az Örökre szívembe zártalak című albumról hangzott el. Ott kezdődött a legőrültebb tombolás: amikor megszólalt a Légy szíves. A tömegből kiemelkedő háton pedig éppen ez a felirat volt olvasható: „vigyetek el engem is lassúzni srácok, légy szíves”.

A bál, a táncmulatságok visszatérő motívumai a Lovasi-szövegeknek – így a dalok hangulata is magával ragadó: egyszerűen táncba hív minden egyes taktusa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában