Elbűvölő, gyönyörű, természetes

2018.07.02. 17:00

Stankovics Beáta eljuthat a nemzetek legszebbjeinek világdöntőjére, Indonéziába

Sárvári lány lehet a Nemzet Szépe 2018 verseny közönségdíjasa. Stankovics Beáta második udvarhölgyként dobogón végzett a gödöllői Grassalkovich-kastélyban megrendezett Nemzet Szépe verseny döntőjében. Az internetes szavazás még zajlik, a tét az, hogy a nézők kit tartanak a legszebbnek. A félidejénél tartó küzdelemben ez idáig ő kapta a legtöbb voksot.

Pajor András

Beáta szépsége nem ismeretlen a Vas Népe olvasói előtt sem

Több szépségversenyen szerepelt már Beáta sikerrel. Volt Miss Wellness, második helyen végzett a Vas megye Szépén, szintén második lett a Sportolók Szépén, megnyerte az Egyetem Szépét, benne volt a Magyarország Szépe Top 14-ben és döntős volt a Miss Balatonon is. A tavalyi Miss World Hungary döntőjének Sárváron megrendezett felkészítőtáborában pedig elnyerte a Miss Bikini 2017 címet. A kategóriagyőzelem után határozott úgy, hogy nem indul több versenyen. Ám most – egy évvel később – ismét a legszebbek között találta magát.

Stankovics Beátát párja nevezte a versenyre Fotók: Pajor András

- Tartottam magam a döntésemhez, hogy nem indulok újabb szépségversenyeken; a párom volt az, aki végül határozott – és meggyőzött a Nemzet Szépén való részvételről. Még a nevezést is ő adta be helyettem – vallotta be Stankovics Beáta. Hozzátéve, hogy a kiírást megismerve vált egyértelművé számára, hogy tényleg el kell indulnia: itt a természetes szépség mellett az volt a legfontosabb, hogy mennyire ismerjük-szeretjük a hazánkat.

- A zsűrinek az előválogatón sikerült a döntőre olyan csapatot összeállítania, ahol a lányok mindegyike okos, kedves és őszinte volt. Bemutathattuk, hogy mit hoztunk otthonról, népdalos múltam révén egyik kedvencemet, egy erdélyi népdalcsokrot adtam elő az egyik próbatétel során. Nagyon örültek neki, mert nem akadt más hasonló produkció. Erre külön felkészültem egykori sárvári énektanárom, Varga Diána segítségével – mesélt a különleges, a lelki szépséget is megmutatni engedő vetélkedésről – a Jánosházáról származó, Sárváron élő leány.

Beáta szépsége nem ismeretlen a Vas Népe olvasói előtt sem

Az előző sikeres szépségversenyein összegyűlt tapasztalatai is előnyt jelentettek számára. – Ahol tíz egymással versengő nőt összezárnak két hétre, ott mindig akadnak konfliktusok, ezekből mindig kimaradtam – számolt be a felkészítő tábor izgalmairól a rutinos szépség. Mint minden versenyén, ezúttal is komoly szándéka volt a korona megszerzése. Ez majdnem sikerült is: a harmadik helyen végzett. – A verseny azonban még nem ért véget – jegyezte meg a vasi udvarhölgy.

Beáta csupán a döntő másnapján szembesült azzal, hogy már zajlik a közönségszavazás, sőt: lelkes rajongótábora révén toronymagasan ő vezeti a voksolást. Különösen izgalmas most az internetes szavazás, hiszen az idei közönségdíjas a győztessel együtt utazhat Indonéziába, Balira, hogy megmérettesse magát a Nemzetek Szépe világdöntőjén.

Beáta számos szépségversenyen szerepelt már – rendre sikerrel

A szavazás augusztus végéig tart, Bea pedig arra biztat mindenkit, hogy a nemzetszepe.hu oldalon (ahol naponta egyszer lehet szavazni rá) támogassák minél többen. Ezen a módon a vasi lány – kicsit szűkebb pátriánk képviseletében is – eljuthat a nemzetek legszebbjeinek világdöntőjébe. Ezzel felkerülhetne a képzeletbeli korona az álmaira.

Stankovics Beátának jó esélye van álmai beteljesítésére, hiszen a dolgok jelen állása szerint ő a legnépszerűbb a szavazáson. Egy-egy vasi voks persze még jól jöhet a végső győzelemhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!