te is kipróbálod?

2018.08.20. 07:00

Menő, egyedi határidőnaplókat készítenek a vasi youtuberek

Néhány éve Magyarországra is begyűrűzött a Bullett Journal-láz. Ebből természetesen a vasi életmód-vloggerek sem maradnak ki. Látványos naplókat készítenek.

Rózsa-Gulyás Regina Olimpia

Egyedi határidőnapló úgy, ahogy te akarod

Fotó: pixabay.com

 

Egyedi határidőnapló úgy, ahogy te akarod
Fotó: pixabay.com

Mi a Bullet Journal?

Egyedi, általad készített naptár, mely döntésed szerint akár jegyzetfüzet – sőt, napló- is lehet. Egy üres, általában kemény fedlapos a5 méretű jegyzetfüzet, melyet saját magunknak kell megrajzolni. Érdemes éves tervező, havi tervező részt csinálni feladatokkal, ünnepekkel, teendőkkel.

A youtubereknél általában azt láthatjuk, hogy egy hónapra szól az előre rajzolás, így tudják korrigálni a felosztásban azt, ami a korábbiakban nem felelt meg, nem volt praktikus. Ez az időbeosztás a kreativitás kibontakoztatására tematikusan ad lehetőséget. Így például szeptembert őszi és iskolai lázban is díszíthetjük. Speciális tollak, színezők, kalliográfiás irónok is kaphatók direkt erre a célra.

Kezdődik az iskola, így a legjobb ideje lehet a „Back to school”, avagy „Vissza a suliba” kézműves láz részeként a határidőnaplózás megkezdésének is. Fatimapanka és Esztergályos Viktória videóiból egyaránt elleshetünk néhány praktikát.

  • Vikinél láthatjuk, hogy mit érdemes beszereznünk, s hogy vágjunk bele:

  • Ő a kreatív vonalat képviseli, nem is csodálkozunk, kézügyességéről már mi is beszámoltunk sminkes átalakulásai kapcsán.
  • Fatimapanka egyszerűbb, letisztult és látványos tervezőt készített Augusztus hónapra. Tőle is elleshetjük a rendszert vagy a dekorálási stílust is:
  • Te is láttál valami érdekeset? Esetleg magad is rajzolsz/ ügyeskedsz? Mutasd meg nekünk! Küldd a [email protected]!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában