Új recepteket lehet megismerni

2020.01.26. 07:00

Egészséges, genetikai állományunkra ható receptekkel jön egy főzőklub Szombathelyre

Workshopot tart a Szombathely és Járása Egészségfejlesztési Iroda január 29-én csütörtökön 16.30-tól a székhelyén lévő látványkonyhában. Azoknak ajánlják, akiket érdekel az egészséges táplálkozás vagy valamilyen speciális diétát tartanak és szívesen főznek.

Vas Népe

Megmutatják, mennyire változatosan használhatóak az egészséges alapanyagok

Fotó: pixabay

A téma a táplálékok és a genetika közötti kapcsolat lesz, az előadást Répási Eszter dietetikus tartja.

Az élelmiszereket alkotó összetevők nemcsak táplálják a szervezetünket és felépítik a rendszereinket, hanem hatással vannak a genetikai állományunkra csakúgy, mint ahogyan az örökítő anyagunkban tárolt információk hatással vannak a táplálékok feldolgozására és emésztésére – olvasható az esemény beharangozójában.

Megmutatják, mennyire változatosan használhatóak az egészséges alapanyagok
Fotó: pixabay

A foglalkozás alkalmával a résztvevők megismerhetik a legfontosabb összefüggéseket és hatásokat, valamint elkészíthetik és megkóstolhatják a vitamin- és ásványianyag-dús recepteket.

A térítésmentes workshopra regisztrálni kell. Az érdeklődők ezt megtehetik az Egészségfejlesztési Iroda elérhetőségein.

A főzőklubot azoknak ajánlják, akiket érdekel az egészséges táplálkozás vagy valamilyen speciális diétát tartanak és szívesen főznek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!