hirdetés

2020.04.28. 07:45

Férfi pulóverek – milyen színűeket válassz nyárra?

Pulcsivásárláson alapvetően ősszel, esetleg kora tavasszal szoktunk gondolkodni, de azért a nyári hónapokban is szükség van valami melegebb ruhadarabra. Hiszen ott vannak a nyár esti, szabadtéri programok, amikor már hűvösebb lehet a levegő, illetve még ezekben a hónapokban is előfordulhatnak hidegfrontok, amikor pár napig eléggé lecsökken a hőmérséklet.

Érdemes viszont erre az időszakra új pulcsikat beszerezni, két okból: a nehéz, vastag darabok nem biztos, hogy ideálisak nyárra, emellett a trendeket is érdemes figyelembe venni, ha igazán jól akarsz kinézni. A www.bolf.hu kínálatában garantáltan megtalálod a neked való nyári pulóvert! Mi pedig segítünk eldönteni, hogy milyen színeket válassz nyárra.

Ezt vedd figyelembe, ha a pulcsi színe a kérdés:

  • Feketét ne! Lehet, hogy mindenhez megy, lehet, hogy ez a kedvenc színed, de nyáron ez túl sötét, vastagnak és nehéznek hat. Nem mellesleg sokkal melegebb van alatta, még egy gyenge napsütésben is megsülsz, ha egy fekete pulóver van rajtad. Nagyon nem illik az egész nyári hangulathoz a fekete, barna, vagy egyéb, nagyon sötét színű pulcsi. Ha mégis ragaszkodsz valami sötétebb színhez, akkor legyen a sötétkék – az a matróz-árnyalat, ami a vízpartok hangulatát idézi.
  • A nyár színei. Ha a nyárra gondolsz, milyen színek jutnak eszedbe? Valószínűleg olyan meleg, napfényes árnyalatok, mint a sárga, a narancs, a piros. Nos, ezeket férfiként is bátran hordhatod nyáron, ezek az üde színek biztosan felhívják majd rád a figyelmet! Nyugodtan merj élénkebb pulcsikat is felvenni, nem kell mindig a semleges színekhez alkalmazkodni – főleg nem a vakáció alatt.
  • Elő a mintákkal! Ha valamikor megfelelő az alkalom a mintás, feltűnő pulcsik viselésére, az mindenképpen a nyári, lazább időszak. Amennyiben szereted ezt a típust, de máskor túlzásnak érzed, most nyugodtan kiélvezheted, hogy a nyár a szabadságról szól, és felveheted azt, amit máskor nem. Nagy feliratok, feltűnő minták, harsány színösszeállítások – bármi belefér, ami neked tetszik, és passzol az egyéniségedhez!
  • Apropó egyéniség: semmilyen tanácsot ne fogadj meg vakon! Például ne vegyél sárga pulcsit, csak mert mi itt azt írtuk, hogy az nyáron menő, ha tőled nagyon idegen ez a szín. Ez ugyanis nagyon látszik kívülről is: valahogy nincs egyben az egész, észre lehet venni, hogy nem érzed jól magad az adott pulóverben. Mielőtt tehát fejest ugranál a nyári divatszínekbe, gondold végig, hogy mennyire fogod tudni viselni őket, nem állnak-e távol tőled. Ha úgy érzed, ez nem neked való, ne erőltesd!
  • Egyéni adottságaidat se hagyd figyelmen kívül, ugyanis nem mindenkinek áll jól minden szín. Ezek a karakteres árnyalatok pont olyanok, hogy csak akkor mutatnak jól rajtad, ha illenek hozzád. Ezt befolyásolja a bőröd tónusa, a hajad és a szemed színe, a ruhatárad többi eleme. Alaposan nézd meg, hogy jó választás lesz-e egy-egy szín!
  • Bármilyen színű pulcsira esik is a választás, még egy szempontot vegyél figyelembe: nyárra vékonyabb, könnyedebb darabokat válassz, jobban fogod érezni magad bennük! Ha minden felsorolt szempontot figyelembe veszel, biztos, hogy idén nyáron is divatos lesz a megjelenésed!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában