Ismerje meg hazánk szépségeit!

2020.12.17. 07:00

Naptárral kedveskedünk olvasóinknak

Karácsony közeledtével napilapunk kiadója, a Mediaworks Hungary Zrt. ezúttal is kedveskedni szeretne hűséges olvasóinak.

Vas Népe

Fotó: MW

Ez évi meglepetésünk olvasóinknak egy 2021-es falinaptár, amit december 19-ei, szombati számunkban behúzva találnak meg. A naptár egy-egy oldalán kettesével jelennek meg a hónapok, a megszokott heti beosztással, a legjelesebb napok kiemelésével.

A jövő évi ajándék falinaptárunk vizuális világát Magyarország természetvédelmi tájai, tavai ihlették. Légi felvételeken keresztül csodálhatják meg olvasóink a többi között a Vértes lábánál húzódó Bokodi-tavat, a Somogyvámosnál ékeskedő pusztatornyot és a „magyar tengert”, a Balatont. Kérjük, keressen Ön is egy helyet a konyha vagy az előszoba falán, amelyen jól mutat majd a naptár egész jövő évben! Bejelölheti rajta a legfontosabb életeseményeit: a születésnapokat, a névnapokat, a házassági évfordulókat, nehogy elfeledkezzen valamiről.

A falinaptár-mellékletet tartalmazó lapszámunk tehát december 19-én jelenik meg. Előfizetőink aznap a Vas Népe újsággal együtt találják postaládájukban, árus vásárlóink pedig a napilappal együtt – pluszköltségek nélkül – vásárolhatják meg az újság­árusoknál egészen december 22-éig.

E kis meglepetéssel szeretnénk már előre kellemes ünnepeket kívánni minden kedves olvasónknak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában