vaol.hu podcast

2024.02.25. 16:05

Tündéri tanácsok az egyik legszebb vasi hölgytől

Esztergályos-Stankovics Beáta, többszörös szépségkirálynő most elmondja, miért érdemes jelentkeznie a Vas vármegyei lányoknak a Tündérszépekre.

Gáspár Eszter

Fotó: Szemes Dániel

 Beáta szerint az legjobb az ilyen versenyekben, hogy résztvevői egy másik világba csöppenhetnek. Érdemes felkészülni a versenyre. A szépségkirálynő tanácsai:

Személyes stílus kialakítása: Fontos, hogy hű maradj önmagadhoz és saját stílusodhoz. Készülj fel arra, hogy megmutasd egyedi személyiségedet és vonzó tulajdonságaidat.

Fizikai felkészülés: Ne feledd, hogy a szépségversenyek fizikai megjelenésed is fontos szempont. Figyelj az egészséges táplálkozásra, rendszeres testmozgásra és a megfelelő alvásra, hogy a lehető legjobb formádat hozd.

Kifutótechnika és testtartás: Gyakorold a kifutótechnikát és a helyes testtartást. Egyenes háttal, magabiztos léptekkel és mosolyogva haladj a kifutón. Menj biztosan a magas sarkúban

Minden jelentkezőnek üzenem, hogy hozza ki magából a maximumot, és akkor később nem merülhet fel a kérdés, hogy mi lett volna, ha… Biztatom a Vas vármegyei lányokat , hogy ragadják meg az alkalmat, és jelentkezzenek a Tündérszépekre, hiszen egy ilyen verseny nagyon jó ugródeszka lehet az életünkben. A hatalmas élmény mellett rengeteg lehetőséget ad, de ehhez nagyon nagy kitartásra van szükség. Minden lánynak sok sikert és bátorságot kívánok, és remélem, hogy idén Vas vármegyéből kerül ki a királynő - biztatta Esztergályos-Stankovics Beáta a jelentkezőket.

2024-ben immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-étől jelentkezhetnek a Vas vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek.

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Vas vármegye szépségei Győr-Moson-Sopron, valamint Komárom-Esztergom hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!